Snabbmat a la Anna

  • Förra veckan var mycket händelserik och ovanpå det opererades min man och har varit sängliggande en vecka. Då krävs det minutiös planering om man ska rodda hämtning, lämning, jobb, mat, aktiviteter etc. Och maten måste vara enkel och snabb. Helst god också såklart ?

Salmalax är lyxfisk som man kan göra mycket gott med. En favorit är att krydda med sesamfrön och halstra snabbt. Supergott att skära i skivor och doppa i soja eller som här i majonäs smaksatt med soja.

Som tillbehör har jag gjort en sallad av avokado, gurka, rödlök och edameme-bönor. Dressingen är lime, hackad chili, hackad vitlök, honung, sesamolja och japansk soja. Och så ett lass koriander ovanpå.

Garanterat snabblagat och supergott!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *