Välkommen efterlängtade påsk

Min frånvaro har lyst här på bloggen efter att jag började ett nytt jobb i mars. Det är fantastiskt roligt att börja något nytt men det tar galet mycket tid och energi och tyvärr har det inte blivit många bloggtillfällen.

Nu är det i alla fall påskledigt i några dagar och det kommer bli fantastiskt. Jag har proppat kylen full av goda grejer och vi har inga som helst planer denna helg mer än att bara vara. Med två små pigga barn och ett stort hus och trädgård blir det ju inte direkt att man sitter still och sysslolös. Men det är så skönt att bara vara i nuet och ta sig an saker allteftersom lusten faller på. Och att få sova ut på morgonen och äta en långsam frukost.

Vad serverar du på ditt påskbord? Jag gillar när maten känns vårig, fräsch och lyxig. Hellre få riktigt goda grejer än ett dignande bord. Köttbullar, prinskorv, västerbottenpaj, ägg, lax och sillar är sådant som alltid brukar finnas där men jag lägger gärna till nässelsoppa (om det finns några nässlor att plocka), skaldjur, lyxiga små snittar och fräscha sallader.

Önskar dig en riktigt glad och härlig påsk!

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *